DANSWORKSHOPS
DANSWORKSHOPS
Slider

Dansworkshops Haarlem

Met grote regelmaat verzorgen wij workshops. Misschien wil je in een specifieke dans iets extra’s leren? Denk hierbij aan dansen als Rock & Roll, Bachatata of de Paso Doble. Of het nu een workshop is voor vrienden/familie, of dat het een workshop is voor bedrijven/instellingen, scholen en studentenverenigingen, je hebt bij ons altijd plezier!

TROUWEN / OPENINGSDANS
Binnenkort trouwen? Als voorbereiding is een complete danscursus natuurlijk het beste. Hebben jullie hier geen tijd (meer) voor dan kunnen jullie natuurlijk ook een privéles volgen.

Ook kunnen jullie met jullie bruiloftsgasten een openingsdans voorbereiden, vraag naar de mogelijkheden zodat jullie dag ook op de dansvloer onvergetelijk wordt!

BEDRIJFSUITJE
Met collega’s iets buiten de werkvloer om organiseren is altijd een succes. In een informele sfeer leer je elkaar kennen en ontstaat er een prettiger werksfeer. Ook kan je als afsluiter van een teambuildingssessie met al je collega’s gaan dansen. Een dansworkshop is geweldig leuk.

Onder het genot van een hapje en een drankje leren we je in een korte tijd de eerste stappen van een dans. Natuurlijk is het bovenal gewoon gezellig!

FAMILIEDAG
Aan een familiedag in Haarlem mag een “Dansje” bij Schröder niet ontbreken. Met de hele familie op de dansvloer, dat staat garant voor heel veel plezier.

(KINDER)VERJAARDAG
Kinderdisco bij Schröder. Jouw kind in de “spotlight”, een partijtje  waar de kinderen nog lang over zullen praten.

VRIJGEZELLENFEEST
Organiseer je in Haarlem een vrijgezellendag voor de vriend of vriendin die gaat trouwen? Verras hem of haar dan met een Dansworkshop voor de hele groep. Natuurlijk wordt het pas echt leuk als we de sensuele Salsa met jullie gaan oefenen.

Ook kunnen we een Saturday Night Fever Discodans leren, of een Rock & Roll of Country & Western workshop geven. Meteen ook handig voor op het huwelijksfeest. Kom die dag naar Schröder en maak het feest voor de aanstaande bruid(-egom) compleet.

SCHOLIEREN SPORT/GYMLES

Voor middelbare scholen bieden we een leuk alternatief voor de gymles. In plaats van een uur sport, krijgen de leerlingen een uur dans. Dit kan een algemene les zijn of we kunnen een specifieke dans oefenen. (v.a. de 3e klas).

Regel via school dit extra leuke onderdeel in het lesrooster!

STUDENTENGALA
Je hebt alles op orde. Een date, een smoking of een galajurk, de corsage, een kapsel, een geurtje en vervoer. Maar hoe moet dat die avond op de dansvloer? Kom bij ons lol maken en de basispassen leren. Met deze voorpret kan het feest beginnen! Een korte Dansworkshop ‘Studentengala’ om samen feestelijk de show te stelen. Regel het met je (Hoge)school of studenten/leerlingenvereniging.

ZOMAAR

zomaar een workshop….andere ideeën, laat het ons weten, er is veel mogelijk

ZUMBA

Heerlijk loskomen met de leukste workout die er is.

inschrijven

SAMEN EEN AVONDJE UIT!

Slider

PROEFLES

kom ook dansen!

Slider