4generaties
4generaties

OVER ONS

Jeroen en Jeanne Schröder

De 4de generatie is met veel enthousiasme binnen getreden in ons familiebedrijf. Met veel plezier verzorgen zij de danslessen en zetten graag samen met u het beste beentje voor.

Wim en Loes Schröder

2e generatie Schröder en de eerste in lijn van het overnemen van ons familiebedrijf. Goed leren dansen dat leer je binnen onze dansschool, maar het woord ‘plezier’ staat bij ons centraal.

Wim en Jacqueline Schröder

3e generatie binnen ons familiebedrijf en staan voor u klaar om met de voetjes van de vloer te gaan. Dansles is samen een avondje uit, want; ‘samen is toch leuker?’

SCHRÖDER: DE DANSSCHOOL VAN HAARLEM EN OMSTREKEN


Gezellig een avondje uit en/of leren dansen? Dat kan allemaal bij Schöder in Haarlem. Wij zijn een familiebedrijf en al sinds 1925 gevestigd in het centrum van Haarlem op de Raamsingel. Een grachtenpand met veel historie waar wij beschikken over 2 danszalen (groot en klein) met de nieuwste apparatuur en muziek van nu. Persoonlijke aandacht staat centraal en wij maken gebruik van een flexibel lessysteem.

Locatie Schröder Haarlem

Schröder vind je aan de rand van het centrum van Haarlem en beschikt over twee locaties: Locatie 1; aan de Raamsingel 16 en locatie 2; aan de Tempeliersstraat 37.

Alle bussen uit Haarlem en omstreken stoppen op het Houtplein of in de Tempeliersstraat.

De auto parkeer je op het parkeerterrein naast de deur of in de parkeergarage op het Houtplein of de parkeergarage van de Raaks.

ADMINISTRATIE

Bij betaling cursusgeld graag duidelijk naamsvermelding cursist.

IBAN: NL 25 ING B00 003 691 40

KvK Amsterdam: 34050932

BTW: 8062.22.244.B.01