1. Je leert nieuwe mensen kennen.

Hoewel je al snel nieuwe mensen leert kennen bij een nieuwe activiteit, is dansen echt een sociale bezigheid. Omdat iedereen met hetzelfde doel en dezelfde passie bezig is leg je makkelijk contact binnen de dansgroep.

2. Je bouwt aan je zelfvertrouwen.

Een eerste dansles is altijd even wennen en schakelen. Hier zou je jezelf best wel eens ongemakkelijk kunnen voelen, alles wat je nieuw doet is lastig. Wij proberen uiteraard direct dit gevoel bij je weg te nemen door met veel plezier de danslessen te verzorgen, waar het woord ‘plezier’ centraal staat. Er komt dan ook een moment in de dansles dat je voelt dat je beter aan het worden bent. Je geleerde dans variaties ga je bijna foutloos meedansen en je hoeft niet meer bij iedere danspas na te denken. Dat geeft een heerlijk gevoel en je zult meer willen leren…

3. Je krijgt er een geweldig lichaam van.

Amen.

4. Het vermindert stress.

Gezellig samen een avondje uit en genieten van jouw favoriete muziek. Op deze muziek leer je nieuwe danspassen waardoor je helemaal niet meer bezig bent met je werk of andere zaken. Heerlijk bezig zijn op de dansvloer om zo niet bezig te zijn met de dagelijkse sleur.

5. Je bouwt een conditie op.

De meeste mensen denken aan de sportschool of hardlopen als je het hebt over het verbeteren van je conditie. Maar je kunt het ook extra leuk maken door het volgen van danslessen! Hierdoor bouw je namelijk sneller conditie op dan je denkt. Door het opzwepende ritme van de muziek ben jij een uur lang volop in beweging en het is nog leuk ook!

We zien je graag op de dansvloer!