Become the best version of yourself

Een fantastische dans-workout dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Misschien zegt de naam Alberto Perez je wel wat? Dit is namelijk de bedenker van Zumba!

Op Latin muziek is de dansfitness les gebaseerd. De vrolijke en opzwepende muziek past helemaal bij de naam Zumba, want dit betekent in Columbia; snel bewegen en lol hebben. En dat is wat wij je als Dansschool Schröder in Haarlem kunnen garanderen. Door de heerlijke muziek heb je namelijk niet door dat je je hele lichaam traint en werkt aan je conditie.

DANSLES ZUMBA HAARLEM

01

Instromen is altijd mogelijk​

02

Betaal per les of neem een strippenkaart*​

03

Er is géén Zumba in de zomermaanden juni, juli en augustus (zomerstop)​

VOOR WIE EN PROEFLES ZUMBA MOGELIJKHEDEN

Zoals gezegd breng je met Zumba dansfitness je lichaam weer in ‘shape’ zonder dat je dit door hebt. Je verbrandt calorieën en je verstevigt je spieren! Ben je fanatiek en iedere week bij ons in de les, dan zul je na een paar weken al merken dat je uithoudingsvermogen beter wordt en dat je heel veel plezier zult hebben.

Voor wie is Zumba geschikt?

Voor iedereen die graag wilt dansen en plezier wilt hebben. Je brengt op je eigen tempo je lichaam weer terug in vorm. Ervaring is niet vereist en je kunt te allen tijde instromen.

Hoe werkt een Zumba les?


Bij ons krijg je een duidelijke uitleg tijdens de warming up en ook de nieuwe variaties worden op een rustige manier uitgelegd. Hierdoor wisselen snelle en langzame tempo’s elkaar af. Alle Zumba variaties kun je op je eigen tempo en op eigen conditie niveau doen, dat is wat Zumba dans zo leuk maakt!

Dansstijlen


Binnen onze dansschool hebben wij nog meer verschillende dansstijlen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Neem dan een kijkje op onze dansstijlen pagina.

*Strippenkaart is 12 maanden geldig