DANSLES VOLWASSENEN
DANSLES VOLWASSENEN
DANSLES VOLWASSENEN
DANSLES VOLWASSENEN
Slider

Dansles Volwassenen

Dansles is samen een avondje uit. Dansen op heerlijke muziek in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes. Na een paar danslessen kan je al naar één van onze gezellige vrijdansavonden op een unieke locatie midden in het centrum van Haarlem.

Binnen ons familiebedrijf werken wij met een flexibel lessysteem, dus heb je een les gemist? Geen probleem, altijd een mogelijkheid om deze in te halen op een andere avond. Kom dansen en doe mee (met een proefles)!

De danslessen starten weer half september. Klik op inschrijven of cursustijden voor een compleet overzicht. Instromen in lopende cursussen is mogelijk indien er al danservaring is, of na het volgen van een privéles.

Samen een gezellig avondje uit is onbetaalbaar, maar ben je toch benieuwd naar de kosten voor een dansseizoen. Bekijk dan onze verschillende dansopties.

START SEPTEMBER EN PROEFLES MOGELIJKHEDEN

Proeflessen dansles 2019:

HET VOLGEN VAN EEN PROEFLES IS GRATIS

Tijdens de dansles wordt er niet gewisseld van danspartner, hierdoor is je inschrijfpartner altijd je danspartner.

Nog kinderen thuis? Bij Dansschool Schröder in Haarlem volgt de jeugd ook volop dansles. Samen met vrienden en vriendinnen bewegen ze op de hits van nu. Op deze manier kunnen ze in een veilige en vertrouwde omgeving uitgaan midden in het centrum van Haarlem!

Wil je graag een muzieknummer horen tijdens je dansles of het vrijdansen? Vraag dan een verzoeknummer aan!

inschrijven

SAMEN EEN AVONDJE UIT!

Slider

PROEFLES

kom ook dansen!

Slider