Samen gezellig leren dansen?

Echt even samen een avondje uit!

Danszalen met een flexibel lessysteem
Jaar toonaangevend in dansles
Avonden per week dansles vol gezelligheid

Dansles Haarlem

Bij ons is dansles samen een avondje uit. Iedere week hebben jullie date night!

Dansen op heerlijke muziek in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes. In het eerste cursusprogramma leer je 7 verschillende dansen met diverse variaties.

Binnen ons familiebedrijf werken wij met een flexibel* lessysteem, dus heb je een les gemist? Geen probleem, altijd een mogelijkheid om deze in te halen op een andere avond.

De danslessen starten weer de laatste week van september en lopen door tot en met april. Tijdens de scholieren vakanties zijn er geen danslessen, maar kun je nog wel komen vrijdansen.

Heb je al danservaring? Dan is instromen op lopende cursus goed mogelijk, of na het volgen van een privéles.

De danslessen worden volledig volgens de richtlijnen van het RIVM gegeven.
Naast de flexibiliteit van het inhalen van de danslessen is ook de cursus flexibel. Dat houdt in dat de einddatum van jouw danscursus nog niet vast staat. Mochten we genoodzaakt zijn om een verplichte pauze in te lassen, dan zullen de lessen zoveel mogelijk worden doorgeschoven. 

Daarnaast is ons ventilatiesysteem helemaal up to date. Zo wordt er verse lucht de zaal ingeblazen en wordt deze actief afgezogen aan de andere kant van de danszaal. Hierdoor beschikken wij altijd over uitstekende luchtkwaliteit.

De leukste en gezelligste dansschool van de omgeving en ik denk zelfs van Nederland. Altijd een hartelijk ontvangst en interesse in de mensen. 
Wij dansen er al 18 jaar met veel plezier.
 Dansschool Schröder is the place to be!
Marco Nooij
De fijnste dansschool van Haarlem en omstreken. Altijd een warm welkom en plezier staat voorop!
Ben Prins
De leukste, mooiste, fijnste plek om te dansen in Haarlem en omstreken!
Mandy Lam

DANSEN DOE JE SAMEN

PERSOONLIJKE AANDACHT

Je stapt binnen in een echt familiebedrijf! Wij verzorgen al sinds 1925 danslessen, waar nu nog steeds 2 generaties actief zijn. Daarom zul je ook nooit les hebben van iemand anders, maar altijd van een echte Schröder. Wij hechten naast het dansen ook veel waarde aan gezelligheid. Uit de leuke gesprekken aan de bar zijn ook onze motorrit en autorit voortgekomen. Geïnitieerd door onze eigen cursisten. Kom gezellig dansen!

DATE NIGHT

Echt even samen uit! We zijn allemaal druk en er wordt veel van ons verwacht. Opstaan doen we met de telefoon in onze handen en tijdens het ontbijt worden de eerste e-mails al beantwoord. Gevolg? We hebben nauwelijks rust, echte aandacht en liefde voor elkaar. Bij ons ben je echt even een avond samen uit en heb je plezier op de dansvloer. Verlies jezelf in de muziek en in de dans om zo te ontladen van de dagelijkse stress. Je hoeft er alleen maar voor op de dansvloer te staan.

Prive dansles

VOEL JE VRIJ OP DE DANSVLOER

Door de drukke dagen, verjaardagen of andere verplichtingen, kan het weleens voorkomen dat je niet naar de dansles kan komen. Hiervoor beschikken wij over het flexibele lessysteem. Wanneer er eenzelfde cursus op een andere avond is dan kun je ook dan komen dansen. Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je 2 keer per week komen? Dat kan dan geheel gratis! Hierdoor kan je altijd dansen in een ontspannen sfeer.

proefles dansen

START JANUARI EN PROEFLESMOGELIJKHEDEN

PROEFLESSEN DANSLES 2023

Tijdens de dansles wordt er niet gewisseld van danspartner, hierdoor is je inschrijfpartner altijd je danspartner.


Data worden nog bekend gemaakt, druk op onderstaande knop en wij houden je op de hoogte.

Zin om te komen dansen?

Maak kennis met onze familie en de verschillende dansen. Enkele voordelen van samen dansen:

Date Night

Goed voor je gezondheid


Je wordt er gelukkig van

Echt even tijd voor elkaar!