PROEFLESSEN VOOR BEGINNERS

Echt even samen een avondje uit!

Danszalen met een flexibel lessysteem
Jaar toonaangevend in dansles
Avonden per week dansles vol gezelligheid

Proefles dansen

Volg een gratis proefles* en ontdek het gezelligste avondje samen uit! Stap binnen in ons familiebedrijf en ervaar hoe je kunt leren dansen op heerlijke muziek in een ontspannen omgeving.

Bij ons leer je verschillende soorten dansstijlen, maar dat ervaar je allemaal tijdens deze proefles.

Vragen? Stuur ons een appje of mailtje.

*Proeflessen zijn er alleen voor danscursussen welke van start gaan in september of januari.

Na jaren de knoop doorgehakt, bij Schröder uitgekomen en de juiste keuze gemaakt. Echt een geweldige dansschool. Lessen en vrij dansen altijd mooi verzorgd. We hebben veel plezier door de sfeer en enthousiasme van de familie. Als je binnenkomt voel je je thuis.
Bart Staal
Traditionele dansles bij dé dansschool van Haarlem die al generaties lang van zoon op zoon over gaan. Gezelligheid en persoonlijke touch!
Sandra Horstman
Dansen bij Schröder, wat een ervaring! Hele fijne dansschool waar aandacht is voor iedereen. Gezellige sfeer, en eigentijdse muziek. Volgens een logische opbouw worden de diverse aangeboden dansen je op een fijne manier eigen gemaakt door de familie Schröder.
Felipe van Reeken

Samen gezellig leren dansen?

PERSOONLIJKE AANDACHT

Je stapt binnen in een echt familiebedrijf! Wij verzorgen al sinds 1925 danslessen, waar nu nog steeds 2 generaties actief zijn. Daarom zul je ook nooit les hebben van iemand anders, maar altijd van een echte Schröder. Wij hechten naast het dansen ook veel waarde aan gezelligheid. Uit de leuke gesprekken aan de bar zijn ook onze motorrit en autorit voortgekomen. Geïnitieerd door onze eigen cursisten. Kom gezellig dansen!

ECHT EVEN SAMEN UIT

Tijdens de proefles maak je kennis met ons als familie, de verschillende dansen en de manier van les geven. Bij ons ben je echt even een avond samen uit en heb je plezier op de dansvloer. Verlies jezelf in de muziek en in de dans om zo te ontladen van de dagelijkse stress. Je hoeft er alleen maar voor op de dansvloer te staan. Echt even aandacht voor elkaar!

Prive dansles

VOEL JE VRIJ OP DE DANSVLOER

Fouten maken mag! We zijn er allemaal om te leren dansen en wij zijn er om je te begeleiden. Tijdens de proefles ga je samen leren dansen op heerlijke muziek en plezier voorop staat! Hierdoor kan je altijd dansen in een ontspannen sfeer.

proefles dansen

START SEPTEMBER EN PROEFLESMOGELIJKHEDEN

PROEFLESSEN DANSLES 2023

Tijdens de dansles wordt er niet gewisseld van danspartner, hierdoor is je inschrijfpartner altijd je danspartner.

Waarom een gratis proefles?

Maak kennis met onze familie en de verschillende dansen. Enkele voordelen van samen dansen:

Date Night

goed voor je gezondheid

Je wordt er gelukkig van

Echt even tijd voor elkaar!