Privéles Dansles 

Privéles stijldansen

Privéles dansen kan de oplossing zijn als je geen tijd hebt om wekelijks een danscursus te volgen, maar wel graag wilt leren dansen voor een aankomend feest of een andere gelegenheid…

Lijkt het je gezellig om met vrienden/kennissen een privéles te volgen? Ook dat is bij ons mogelijk! We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden hierin of over de verschillende dansworkshops. Vanuit hier kunnen we dan een mooi dansplan opstellen.

Tip: een privéles kun je ook cadeau doen met onze dans-cadeaukaart!

Trouwen / Openingsdans

Binnenkort trouwen? Als voorbereiding is een complete danscursus natuurlijk het beste. Hebben jullie hier geen tijd (meer) voor dan kunnen jullie natuurlijk ook een privéles volgen.

Ook kunnen jullie met jullie bruiloftsgasten een openingsdans voorbereiden, vraag naar de mogelijkheden zodat jullie dag ook op de dansvloer onvergetelijk wordt!

PRIVÉ DANSLES IN HAARLEM

Dansles is samen een avondje uit. Genieten van muziek, beweging en gezelligheid in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes. Dansschool Schroder bevindt zich midden in het centrum van Haarlem! Tevens een unieke locatie voor feesten, partijen of zaalverhuur.Privélessen zijn een snelle en efficiënte manier om een (gemiste) dans onder de knie te krijgen. Tijdens de lessen kunnen de individuele behoeften en belangen van elke cursist aangepast worden.

Als je zowel groeps- als privélessen neemt, kun je de privéles ook gebruiken om te complementeren/verbeteren wat je in groepscursussen leert. Als je tijdens je groepsles verhinderd bent kun je het gemiste tijdens een privéles inhalen. Leer wat je wilt, wanneer je wilt! Je kunt eventueel ook met meerdere paren een privéles boeken.

Vul onderstaand formulier in om een Privéles aan te vragen.

Cursisten/Leden van het huidige dansseizoen vraag naar de speciale tarieven bij je dansleraar.

Instromen in lopende cursussen is alleen mogelijk indien er al danservaring is, of na het volgen van een privéles.

Vraag hieronder direct een privé dansles aan of neem contact met ons op.

 

 

Privéles
Privéles boeken wij alleen in overleg. Via onderstaande opties kun je aangeven op welke dagen jij kunt. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor een afspraak.
VB: 01-01-1990
Wij mogen u dansinformatie per e-mail versturen
Persoonlijke informatie partner