Samen gezellig leren dansen?

Echt even samen een avondje uit!

Danszalen met een flexibel lessysteem
Jaar toonaangevend in dansles
Avonden per week dansles vol gezelligheid

KORTE DANSCURSUS HAARLEM

SFEERTJE PROEVEN? DOE EEN PROEVERIJTJE!

Dan is deze korte danscursus perfect! 
Heb je daarna de smaak te pakken dan kun je probleemloos doordansen op een van de cursussen die van start gaan in januari. 

Tijdens deze korte beginnerscursus doen wij een ”proeverijtje” en leer je in Latin, Salsa & Ballroom Swing de basis en enkele uitdagende figuren. Deze korte (beginners) danscursus is ook ideaal als trouwcursus.

Bij ons is dansles samen een avondje uit. Dansen op heerlijke muziek in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes. Echt even tijd voor elkaar!

Na een paar danslessen kan je al naar één van onze gezellige vrijdansavonden op een unieke locatie midden in het centrum van Haarlem.

Cursusdata Dinsdagavond: 28 mei en 4, 11 en 18 en 25 juni om 19:45 uur.

Cursusdata Donderdagavond: 30 mei en 6, 13, 20 en 27 juni om 19:45 uur.

Heerlijk. Ooit in onze jeugd danslessen genoten. Nu de kinderen wat ouder zijn pakken we het weer op. Elke week genieten we weer van de enthousiast gegeven lessen. In de pauze een lekker drankje en na de lessen aan de bar fijn na kletsen over het geleerde. Aanrader!
Jos Bruijns
Very special atmosphere, you will feel immediately at home with the incredibly friendly and professional staff! Dancing the night away on Saturdays became our recurrent date night 😄
Clara Barni
De leukste, mooiste, fijnste plek om te dansen in Haarlem en omstreken!
Mandy Lam

DANSEN DOE JE SAMEN

PERSOONLIJKE AANDACHT

Je stapt binnen in een echt familiebedrijf! Wij verzorgen al sinds 1925 danslessen, waar nu nog steeds 2 generaties actief zijn. Daarom zul je ook nooit les hebben van iemand anders, maar altijd van een echte Schröder. Wij hechten naast het dansen ook veel waarde aan gezelligheid. Uit de leuke gesprekken aan de bar zijn ook onze motorrit en autorit voortgekomen. Geïnitieerd door onze eigen cursisten. Kom gezellig dansen!

ECHT EVEN SAMEN UIT

We zijn allemaal druk en er wordt veel van ons verwacht. Opstaan doen we met de telefoon in onze handen en tijdens het ontbijt worden de eerste e-mails al beantwoord. Gevolg? We hebben nauwelijks rust, echte aandacht en liefde voor elkaar. Bij ons ben je echt even een avond samen uit en heb je plezier op de dansvloer. Verlies jezelf in de muziek en in de dans om zo te ontladen van de dagelijkse stress. Je hoeft er alleen maar voor op de dansvloer te staan.

Prive dansles

87,-

Korte Danscursus Stijldansen

Goed voor je gezondheid


Stimuleert je geheugen

Je wordt er gelukkig van

Echt even tijd voor elkaar!