Kom je weer dansen?

Echt even samen een avondje uit!

Danszalen met een flexibel lessysteem
Jaar toonaangevend in dansles
Avonden per week dansles vol gezelligheid

Heb je vroeger dansles gehad en wil je weer (opnieuw) beginnen? Dan kun je bij ons instromen op een van de gevorderden cursussen. Bij ons is dansles samen een avondje uit. Dansen op heerlijke muziek in een sfeervolle danszaal met een goede bar voor de lekkerste drankjes.

Binnen ons familiebedrijf werken wij met een flexibel* lessysteem, dus heb je een les gemist? Geen probleem, altijd een mogelijkheid om deze in te halen op een andere avond.

Meerdere danslessen gemist? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden:

Boek een privé dansles! Samen nemen we de gemiste variaties door en zorgen we er voor dat jullie weer helemaal up tot date zijn. Zo kun je weer ontspannen genieten van een avondje samen uit.

Instromen op een andere cursus is ook een van de mogelijkheden. Je hoeft je dan niet druk te maken over de nieuwste variaties, maar je kunt nog wel heerlijk blijven dansen! Al vele cursisten gingen je voor en zijn heel blij met dit advies.

Kom (regelmatig) naar het vrijdansen, want oefening (herhaling) baart kunst. En hoe makkelijker iets gaat, hoe leuker het is.

Oja… Privé dansles is ook super fijn als je niets hebt gemist!

De danslessen starten weer in september en lopen door tot en met april. Tijdens de scholieren vakanties zijn er geen danslessen, maar zijn er vaak wel andere dansmogelijkheden. 

Wil je later in het seizoen instromen? Dat kan uiteraard ook. Boek een privé dansles en we bespreken de mogelijkheden.

De leukste en gezelligste dansschool van de omgeving en ik denk zelfs van Nederland. Altijd een hartelijk ontvangst en interesse in de mensen. 
Wij dansen er al 18 jaar met veel plezier.
 Dansschool Schröder is the place to be!
Marco Nooij
De fijnste dansschool van Haarlem en omstreken. Altijd een warm welkom en plezier staat voorop!
Ben Prins
De leukste, mooiste, fijnste plek om te dansen in Haarlem en omstreken!
Mandy Lam

DANSEN DOE JE SAMEN

PERSOONLIJKE AANDACHT

Sinds 1925 zijn wij gespecialiseerd in het samen leren dansen. 4 generaties Schröder, waar er nu nog twee actief zijn. Je stapt dus binnen in een echt familiebedrijf!  Daarom zul je ook nooit les hebben van iemand anders, maar altijd van een echte Schröder. Dansen is belangrijk, maar wij hechten ook veel waarde aan gezelligheid. Uit de leuke gesprekken aan de bar zijn ook onze motorrit en autorit voortgekomen. Geïnitieerd door onze eigen cursisten. Kom gezellig dansen!

ECHT EVEN SAMEN UIT

Druk, druk , druk, wie kent het niet? Het eerste wat we in de ochtend doen is de telefoon checken en tijdens het ontbijt worden de eerste e-mails al beantwoord. Gevolg? We hebben nauwelijks rust, echte aandacht en liefde voor elkaar. Alleen daarom moet je al gaan dansen… Bij ons ben je echt even een avond samen uit en heb je plezier op de dansvloer. Ontladen van de dagelijkse stress doe je door op de dansvloer te staan en je te verliezen in de muziek, de dans en elkaar! 

Prive dansles

VOEL JE VRIJ OP DE DANSVLOER

Door de drukke agenda’s kan het weleens voorkomen dat je niet naar de dansles kan komen. Daarom kun je gebruik maken van het flexibele lessysteem. Wanneer er eenzelfde cursus op een andere avond is dan kun je ook dan komen dansen. Wil je vaker komen dansen in de week? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. Dansen doe je  altijd in een ontspannen sfeer.

proefles dansen

START september

Zin om te komen dansen?

Maak kennis met onze familie en de verschillende dansen. Enkele voordelen van samen dansen:

Goed voor je gezondheid


Stimuleert je geheugen

Je wordt er gelukkig van

Echt even tijd voor elkaar!

Prive dansles