Bootcamp dansen

De Boot Camp zou je kunnen omschrijven als een eenvoudig te volgen, maar intensieve dansles. Voor deze Boot Camp heb je wel doorzettingsvermogen nodig. In 2,5 uur tellen, herhalen en leren wij je de dansen en figuren die horen bij een beginnersniveau, gevorderdenniveau of vergevorderdenniveau. Leer hoe het is om je (dans)grenzen te verleggen, doe mee!

De Bootcamp is ideaal voor dansers die NU geen tijd hebben, die in het verleden hebben gedanst en NU het een en ander willen opfrissen.

Hoe gaat een bootcamp in z'n werk?

Bootcamp I : beginselen van het stijldansen vereist. (in het verleden 1 dansseizoen gedanst) Datum: Donderdagavond 17 mei 19:30 – 22:00 uur (in de les zit 2x een korte pauze)

Bootcamp II : stijldanservaring vereist (in het verleden 1 a 2 dansseizoenen gedanst) Datum: Donderdagavond 24 mei 19:30 – 22:00 uur (in de les zit 2x een korte pauze)

Bootcamp III : stijldanservaring vereist (in het verleden 2 of meer dansseizoenen gedanst) Datum: Donderdagavond 31 mei 19:30 – 22:00 uur (in de les zit 2x een korte pauze)

Dansen Bootcamp I: Quickstep/Foxtrot – Wals – Latin Swing – Rock & Roll – Cha cha – Salsa Mambo – Salsa Merengue

Dansen Bootcamp II: beginnersniveau Bootcamp I + Samba – Rumba – Tango – Weense Wals

Dansen Bootcamp III: gevorderd Bootcamp II + Slow Foxtrot

Bekijk de prijzen voor de bootcamp en andere danslessen.

Indien er dansen (of figuren) zijn die na afloop van de Bootcamp niet duidelijk zijn dan kunnen  deze gecomplementeerd worden met één of meerdere privélessen.

Ik wil graag dansen en mij inschrijven voor een cursus.

Wil je ook komen dansen? Vraag vrijblijvend een proefles aan.